Usluge

PRODUKCIJA TELEVIZIJSKIH I RADIJSKIH REKLAMNIH SPOTOVA

Želite da Vaš brend bude prepoznatljiv, da se Vaša reklama pamti i prepričava? Naš tim iza sebe ima veliki broj uspešnih video i audio reklamnih spotova. Imamo ideje, resurse i sposobnost da za Vaš brend izradimo reklamu kojom ćete biti zadovoljni. Takođe, osmišljvamo i izrađujemo korporativne filmove i video prezentacije proizvoda i usluga.

 

ZAKUP PROSTORA U MEDIJIMA

 
Zbog brzih promena na tržištu medija, uspešno kreiranje marketinških budžeta je isto toliko teško koliko i pronalaženje najefikasnijih kanala komunikacije, emitovanje najrelevantnije poruke ili pregovaranje. Tim FrontMedija PRO zadužen za medija planiranje, razume sve fragmente tržišta i potrebu prilagođavanja poruka i kampanja za tačno odabranu publiku. Postoji niz prednosti načina na koji mi radimo:
 

  • u potpunosti smo upoznati sa cenama i mogućim popustima zakupa medijskog prostora;
  • trudimo se da klijentima, taktikom u pregovorima i tajmingom pojavljivanja na tržištu, smanjimo troškove reklamiranja;
  • naš tim ima odlične poslovne odnose i veze na tržištu zakupa medijskog prostora.

Znamo da je svaki dinar važan i stoga tražimo samo najbolje za naše klijente.


USLUGE DIZAJNA
 
Kroz zajedničku saradnju, omogućavamo Vašoj kompaniji potpuna rešenja za dizajn i online poslovanje. Profesionalnost u kreiranju internet stranica, usluge održavanja i agresivna promocija sa ciljem što boljeg pozicioniranja na internetu. Sve to čini paket naših usluga u kreiranju Vaše prezentacije.


ORGANIZACIJA DOGAĐAJA – EVENT MARKETING
 
FrontMedija Pro nudi Vam organizaciju promocija proizvoda u okviru marketing kampanje i menadžment usluga za klijente koji žele da svoje potencijalne klijente inspirišu i priušte im nezaboravan ugođaj. Mi pomažemo u kreiranju jedinstvene i neraskidive veze između Vaših proizvoda i usluga i potrošača.

 

RENTIRANJE, OSMIŠLJAVANJE I POSTAVKA RASVETE

Naša dugogodišnja saradnja sa mnogobrojnim televizijskim i produkcijskim kućama u Srbiji pa i bivšim republikama, daje nam za pravo da se pohvalimo velikim brojem realizovanih projekata u domenu televizijske i scenke rasvete. Profesionalno sagledavanje Vaših ideja i projekata, sa punom pažnjom pristupamo rešavanju problema, sa našim stručnim timom, i to u sledećim oblastima: muzički spotovi, televizijske reklame, televizijske emisije i serije, televizijske drame, igrani filmovi, sajamske priredbe, konferencije, tribine, razne svečanosti...

Naš svetlosni park obuhvata široku lepezu različitih tipova reflektorskih jedinica i opreme.

  • HMI lights – emituje temperaturu boje od 5600 K (day light). Ova vrsta reflektora ima najširu primenu u osvetljavanju i dizajniranju različitih scena kako u eksterijeru, tako i u enterijeru. Jačina reflektora koje mi imamo u ponudi, kreće se od 200w pa sve do 12kw.

  • Fluorescent lights – daje meko svetlo, emituje jako malo toplotne energije pa ga zovu još i “cool light”. U zavisnosti od vrste sijalica, može se dobiti temperatura boje od 3200 K, ali i 5600 K, tako da se može koristiti u enterijeru, ali i na manjim scenama u eksterijeru.

  • Tungsten lights - emituje temperaturu boje do 3200 K (topla rasveta), najčešće se koristi za unutrašnja osvetljavanja. Postavkom određenog korekcionog filtera, može se koristiti i po dnevnom svetlu. Jačina ovih reflektora koje mi imamo u ponudi, kreće se od 150w pa sve do 10kw.

  • Energetika – agregati, distributivne kutije, kablovi,adapteri i sve ostalo za pouzdano i adekvatno napajanje rasvetnih tela.

  • Accessories – chimere, stalci, frejmovi, cnci, gripovi i sva neophodna dodatna oprema.