<
o nama

KO SMO?

FrontMedija PRO je produkcijska kuća koja proizvodi i razvija autorske emisije i projekte. Ono što nas odvaja od konkurencije je naša osobenost, umešnost u pronalaženju i objavljivanju jedinstvenih priča, naša dobra organizacija i tehnička opremljenost. Rezultat dobre organizacije su emisije koje se vole i prate. Imamo više od deset godina iskustva u televizijskoj produkciji. Do sada je naše usluge koristilo više od 100 kompanija iz svih privrednih sfera i posebno smo ponosni na to iskustvo koje možemo da Vam ponudimo.
 
Naš tim sastavljen je od talentovanih i kreativnih ljudi: novinara, snimatelja, montažera, grafičkih dizajnera i drugih koji učestvuju u osmišljavanju prepoznatljivih rešenja.


ČIME SE BAVIMO?

 
FrontMedija PRO pruža svojim klijentima proizvodnju i plasman inofrmacija kroz objedinjen nastup u svim medijima. U mogućnosti smo da Vam ponudimo
spoj informacionih rešenja koja će na najbolji način odgovoriti Vašim potrebama i zahtevima u poslovanju.


Naš cilj je da unapredimo Vaše poslovanje tako što ćemo obezbediti:
 
1. Kvalitetnu produkciju
2. Zakup medijskog prostora
3. Jasan i odgovoran odnos


REŠENJA SKROJENA ZA VAŠ POSAO
 
FrontMedija PRO Vam nudi televizijske emisije, reklame, izradu marketing i medija planova. Treba Vam prepoznatljiv dizajn, identitet preduzeća ili internet prezentacija koji će doprineti boljim poslovnim rezultatima.
Recite nam kako Vam možemo pomoći?
Upoznajmo se danas!


Ne postoje granice za tim FrontMedija PRO!
Stoga, sedite za naš sto i naručite Vaš omiljen “ukus”. Sigurni smo da ćete tražiti još!